Klun

IKONA NOVE REALNOSTI

 

C19 CHAIR.ity

Edinstven stol, ki slavi življenje  

Zahtevni časi navdihujejo in postavljajo izzive, ki spodbujajo nove rešitve.

Stol C19 CHAIR.ity je kreativen odgovor na pandemijo novega korona virusa. Njegova oblika je preslikava krone (po latinsko corone), plasti plazme okrog Sonca, ki predstavlja energije vesolja. Krona oddaja svetlobo in temperaturo, dva bistvena pogoja za življenje na Zemlji. In čeprav je virus dobil ime po tej neusahljivi energiji, je sončeva corona vendarle simbol soodvisnosti in povezanosti človeštva v usklajenem boju proti bolezni in delovanju za boljši jutri.

Stol C19 CHAIR.ity omogoča počitek in polnjenje s pozitivno energijo. Združevanje večjega števila stolov pa daje novo obliko in dodatne možnosti opremljanja in poživitve notranjih prostorov.

Stoli C19 CHAIR.ity so iz visoko kakovostnih antibakterijskih materialov. Po principih inovativnosti, unikatnosti in rokodelske tradicije jih izdelujemo v Sloveniji, v obrtniški delavnici KLUN z več kot 40-letno tradicijo.

Trajnost izdelka se odraža s humanim dizajnom, kakovostnim materialom, natančno izdelavo,  dolgotrajno in raznovrstno uporabnostjo, lahkim načinom vzdrževanja. In pa dobrodelnostjo kot žlahtno obliko družbene odgovornosti. Podjetje KLUN AMBIENTI  bo del sredstev od vsakega prodanega stola namenilo za pomoč pri izobraževanju talentiranih mladih oblikovalcev in arhitektov. Projekt poteka v sodelovanju s Fakulteto za dizajn iz Trzina.

C19 lahko naročite v teh barvah 

C19 Coffee

C19 Garden

C19 Blue

C19 Orchid

C19 Green

C19 Red

Vse prikazane fotografije so dejanske ambientalne slike pohištva KLUN.