Klun

KORONČEK - C19 CHAIR.ity

Koronček, stolček C19 CHAIR.ity je kreativen odgovor na pandemijo novega korona virusa. Njegova oblika je preslikava krone (v latinščini “corone”), plasti plazme okrog Sonca, ki predstavlja energije vesolja. Krona oddaja svetlobo in toploto, dva bistvena pogoja za življenje na Zemlji. In čeprav je virus dobil ime po tej neusahljivi energiji, je sončeva corona vendarle simbol soodvisnosti in povezanosti človeštva v usklajenem boju proti bolezni in delovanju za boljši jutri.

Stol C19 CHAIR.ity omogoča počitek in polnjenje s pozitivno energijo. Združevanje večjega števila stolov pa daje novo obliko in dodatne možnosti opremljanja in poživitve notranjih prostorov.

Stoli C19 CHAIR.ity so iz visoko kakovostnih antibakterijskih materialov. Po principih inovativnosti, unikatnosti in rokodelske tradicije jih izdelujemo v Sloveniji, v obrtniški delavnici KLUN z več kot 40-letno tradicijo.

Trajnost izdelka se odraža s humanim dizajnom, kakovostnim materialom, natančno izdelavo,  dolgotrajno in raznovrstno uporabnostjo, lahkim načinom vzdrževanja. In pa dobrodelnostjo kot žlahtno obliko družbene odgovornosti. Podjetje KLUN AMBIENTI  bo del sredstev od vsakega prodanega stola namenilo za pomoč pri izobraževanju talentiranih mladih oblikovalcev in arhitektov. Projekt poteka v sodelovanju s Fakulteto za dizajn iz Trzina.

Svojega KORONČKA C19 si lahko naročite v teh barvah 

C19 Orchid

C19 Green

C19 Red

C19 Coffe

C19 Garden

C19 Blue

Priznanje Društva oblikovalcev Slovenije za stolček C19 Chair.ity 

Žirija Oblikovalskih presežkov Društva oblikovalcev Slovenije je konec novembra, kljub razmeram, ocenila, izbrala in podelila priznanja za oblikovalske presežke v zadnjem letu.
Robert Klun je kot avtor stolčka C19 Chair.ity, ki ga ima v proizvodnji Klun ambienti, prejel cenjeno priznanje Oblikovalski dosežek.

Vse prikazane fotografije so dejanske ambientalne slike pohištva KLUN.