Klun

  1. Domov
  2. /
  3. Pisarniški stol Giroflex 60

Giroflex 60

Giroflex 60 je bil ustvarjen za posebej pridne.
Za vse tiste, ki presedite preveč-urne delovne dni, se ta stol dobro znajde in opravlja svoje delo na zanesljiv in samozavesten način. 

GIROFLEX 60-9229 24H CMF

Ne glede na to, ali so v nadzornih sobah, na policijskih postajah, klicnih centrih, na letališčih ali v igralnicah: povsod, kjer ljudje delajo 24 ur na dan in 7 dni v tednu, je 24H fotelj Giroflex dobra postava in opravlja svoje delo na zanesljiv in samozavesten način. Tudi v težkih razmerah, ko si več ljudi deli delovno mesto med 24-urnim delovanjem. Pri tej stalni obremenitvi je pomembno, da so delovni fotelji robustni. Tako so giroflex 60, 24H naslanjači Giroflex še posebej ojačani.

Vsi modeli giroflex 60 imajo ergonomsko obliko. Spodbujajo dobro počutje, podpirajo in razbremenjujejo mišično-skeletni sistem in jih je mogoče individualno prilagoditi v le nekaj preprostih korakih. Za prevleko lahko izbirate med tkanino “Strong” ali usnjem. Tkanina “Strong” ima lastnosti Climatex, ki uravnavajo sobno in telesno temperaturo. Kakor koli že, fotelji so odlično pripravljeni za uspešno neprekinjeno službo v vsakem trenutku.

Giroflex 60 je možno dobaviti tudi v različici z vzglavnikom.

Pošlji povpraševanje