Klun

  1. Domov
  2. /
  3. Nasveti arhitekta

Naročite se na svetovanje

Spodaj si lahko ogledate seznam pogostih vprašanj. Za dodatna vprašanja lahko spodaj izpolnite obrazec
za dodatni odgovor ali pa se naročite na svetovanje.

V povezavi s podjetjem Magnet design vas lahko arhitekturno in idejno podpremo pri prenovi vaših pisarniških ali trgovskih prostorov. Če pa že imate načrt se vključimo v fazi izvedbe. Po pregledu načrta predlagamo najboljše možne materiale, morebitne tehnične korekcije in uskladitve. Tako podjetje KLUN-ambienti kot Magnet design imata v svoji dolgoletni tradiciji veliko izkušenj pri idejni zasnovi, projektiranju in izvedbi notranje opreme. Primere že izvedenih projektov si lahko pogledate pod razdelkom Referečni projekti.

Naša prednost je v tem, da se v veliki meri prilagodimo željam stranke. Večina našega poslovanja pokriva prav segment po meri narejene opreme – od projekta do izvedbe. Podprti smo z ekipo izkušenih in idejno razgibanih arhitektov, ki sledijo vašim vizijam. Pri tem vam svetujemo tako idejno kot tehnično. Naša izdelava je tradicionalna vendar sledimo vsem aktualnim smernicam v pohištveni industriji. Z nekaterimi unikatno razvitimi izdelki pa te smernice tudi postavljamo. Vključeni smo bili v projektih najrazličnejših podjetij iz najrazličnejših dejavnostih. Postanite eno izmed njih.

V primeru, da gre za večji prostor je malo možnosti, da bi izbrali napačno. Priporočamo ujemanje z ostalo opremo v prostoru – tako pri oblikovnih linijah kot pri teksturi uporabljenih materialov. Če se pri ostali opremi držite ravnih ostrih linij naj to velja tudi pri izbiri sedežne garniture. Toplino prostora pa pridobite z izbiro prave tkanine. Barvno ste lahko tudi malce bolj odprti, če so ostali kosi opreme v prostoru enobarvni ali razmeroma nevtralnih barv. Če pa ste barvitost dosegli že z drugimi kosi opreme, predlagamo sedežno garnituro v enakomernejšem tonu, ki se z njimi lepo poveže.

Telefon