fbpx

Klun

  1. Domov
  2. /
  3. O nas

Zgodba družinskega podjetja

Napredek, posluh za človeka, kakovostne naravne materiale, sodobni življenski slog ter zdravo okolje.

Družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1980, je z vstopom v novo tisočletje postalo prestižna, celostna blagovna znamka, ki ne želi biti le domača tapetniška delavnica, ampak – s pritegnitvijo novih strokovnih sodelavcev in mladih moči, novega znanja – tudi blagovna znamka arhitekturnega snovanja, ustvarjalnega načina razmišljanja in kakovosti bivanja.

Arhitekt Robert Klun, direktor podjetja KLUN AMBIENTI, je tako uspešno nadgradil, poglobil in razširil trdno zasnovano in s tradicijo oplemeniteno družinsko dejavnost, ki ustvarja svojo lastno poetiko prostora kot ambienta.

Prizadevamo si zajeti vse bistvene segmente kulture
prostora: notranjo opremostavbno arhitekturo in urbanizem,
zato ne samo opremljamo bivalne prostore, ampak ustvarjamo
ambiente v celostnem pomenu in s tem
sooblikujemo kulturo bivanja.

Iskreno Vabljeni v našo sredino! 
Kolektiv »KLUN AMBIENTI«

Kaj nas dela drugačne?

Ko potrebujete arhitekta iz našega studija KLUN, bomo skrbno poskrbeli za Vašo investicijo! Za Vaš denar boste pri nas DOBILI NAJVEČ! Vedite, da se projekt hiše, Vašega DOMA, novih pisarn,… dela individualno, gre za dolgoročen in strokoven proces. Smo izkušeni, zato znamo prisluhniti možnostim, zahtevam, kvaliteti in povezati najboljše strokovnjake, da boste Vi zadovoljni.

Ko govorimo o ergonomiji Vam sporočamo, da zastopamo prvega med izbranimi švicarsko hišo GIROFLEX, pionirje, ki že 140 let deluje in proizvaja delovne, ergonomske stole za Vas in Vaše sodelavce. Mi v podjetju KLUN zadovoljno in zdravo sedimo na teh stolih že skoraj deset let! Ko govorimo o oblazinjenem pohištvu KLUN, Vam sporočamo, da VSE IZDELKE proizvajamo v naših delavnicah, s testiranimi materiali EU- slovenskega izvora. Trudimo se izdelovati ne samo všečne, temveč funkcionalnesodobne, visoko kvalitetne izdelke. Izdelki KLUN so narejeni ročno z občutkom “umetnika”, tapetnika, pod budnim očesom naših priznanih mojstrov.