Klun

  1. Domov
  2. /
  3. O nas

Zgodba družinskega podjetja

Družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1980, je z vstopom v novo tisočletje postalo prestižna, celostna blagovna znamka, ki ne želi biti le domača tapetniška delavnica, ampak – s pritegnitvijo novih strokovnih sodelavcev in mladih moči, novega znanja – tudi blagovna znamka arhitekturnega snovanja, ustvarjalnega načina razmišljanja in kakovosti bivanja.

Arhitekt Robert Klun, direktor podjetja KLUN AMBIENTI, je tako uspešno nadgradil, poglobil in razširil trdno zasnovano in s tradicijo oplemeniteno družinsko dejavnost, ki ustvarja svojo lastno poetiko prostora kot ambienta.

Prizadevamo si zajeti vse bistvene segmente kulture prostora: notranjo opremo, stavbno arhitekturo in urbanizem, zato ne samo opremljamo bivalne prostore, ampak ustvarjamo ambiente v celostnem pomenu in s tem sooblikujemo kulturo bivanja.

Iskreno Vabljeni v našo sredino! 
Kolektiv »KLUN AMBIENTI«

Kaj nas dela drugačne?

  • STROKOVNOST
  • Subtilen OBČUTEK za stranko
  • FLEKSIBILNOST (po dimenziji, ceni, barvi, materialih, okolju …)

Ko potrebujete arhitekta iz našega studija KLUN, bomo skrbno poskrbeli za Vašo investicijo! Za Vaš denar boste pri nas DOBILI NAJVEČ! Vedite, da se projekt hiše, Vašega DOMA, novih pisarn,… dela individualno, gre za dolgoročen in strokoven proces. Smo izkušeni, zato znamo prisluhniti možnostim, zahtevam, kvaliteti in povezati najboljše strokovnjake, da boste Vi zadovoljni.